Tuesday, February 22, 2011

Ou sont les neiges d'antan?

T
ot timpul m-am întrebat care ar fi cea mai eficientă modalitate de a-ți petrece pauza dintre două acte, la un spectacol de teatru...Posibilități din care să alegem, sunt destule. Am putea, de exemplu, să ne dezmorțițm puțin corpul, să vizităm barul din dotare (dacă o exista așa ceva), să descriem niște forme geometrice neobișnuite, dar, sunt sigur, interesante, în încercarea de a ne croi drum pe lângă ceilalți spectatori, să mâncăm un sandwich în timp ce sporovăim despre ultimele pozne de la serviciu ori, pur și simplu...să nu facem nimic.


Imaginați-vă, în schimb, câte din aceste posibilități mai "stau în picioare" în situația în care ne decidem să mergem la un cinematograf în aer liber, unde regula este să acceptăm că trebuie să stăm închiși între "patru table"...ale mașinii.  Mult mai puține variante din care să alegem, nu-i așa? Și atunci ce facem? Să știți că răspunsul nu e foarte complicat...pur și simplu îi lăsăm pe alții să decidă pentru noi. Haideți să vedem cam care ar fi posibilitățile... 


















Vă plac variantele ori ba?

1 comentarii:

Anonymous said...

filmuletele sunt foarte hazlii.
ai avut o idee excelenta.
n-am inteles prea bine pe unde ai "hoinarit" ca sa le gasesti,dar un lucru este sigur:isi merita locul aici si poate ar fi bine sa faci o sectiune vintage.